به همت شهرداری و شورای اسلامی شهردلیجان و مشارکت انجمن های مختلف هنری و هنرمندان دلیجان ، جمعی از فرهیختگان و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ دلیجان و زبان راجی ، انجمن مجریان و گویندگان دلیجان، هنرمندان صنایع دستی ، اصحاب رسانه و خبر پنجمین جشن شکرگزاری آش اسفندی دلیجان عصر جمعه دهم اسفند ماه برگزار شد .
جشن سنتی تاریخی دلیجانی ها ،با پخت آش اسفندی به منظور شكرگزاری و آماده شدن برای شروع سال نو در دليجان و احياء اين رسم زيبای دلیجانی به مانند نياكان، روز جمعه دهم اسفند ۹۷ در سالن ورزشی شهید صفری دليجان ، برای پنجمین بار ، همراه با برگزاری مراسم عروسی به سبك و سياق گذشته ديليگـُن (دليجان) با تمام رسوم و آداب گذشته همراه با ساز و دهل اجرا گرديد كه به شدت مورد استقبال و تشويق حاضرين در مراسم قرار گرفت .
در این مراسم و با حضور کریمی معاون میراث فرهنگی استان و مسئولین شهرستان، از لوح مهارت آش اسفندی و فرهنگ آن در دلیجان که به ثبت ملی رسیده است، رونمایی شد .
اجرای رقص محلی با چوب توسط گروه رقص بومی محلی دلنواز دلیجان ، اجرای زیبا و جذاب نوگلان مهد کودک مانیا، اجرای دو ترانه شاد و سنتی به زبان راجی توسط استاد علی اصغر اسماعیلی ،اجرای نمایش زیبا و شاد به زبان شیرین دلیجانی توسط گروه نمایشی تجربه، شعر خوانی عبداله یوسفی شاعر راجی گوی دلیجان، شعر خوانی فاطمه صفری و دختران نونهال دلیجانی، اجرای ترانه امام رضا(ع) توسط سیدمحمد نیما جلالی نوجوان خوش صدای دلیجان، اجرای استند آپ کمدی توسط حسین احمدی، اجرای ساخت صنایع دستی شاخص دلیجان(میناکاری و معرق کاشی) و مراسم عروسی سنتی همراه با مهریه به سبک قدیم ،از بخش های جذاب این جشن بود .
از دیگر بخش های جذاب این جشن ، مراسم پخت نان محلی توسط زنان روستای راوه ،روستای کار و کوشش شهرستان دلیجان بود که نان های پخته شده بین حاضرین در این جشن توزیع گردید .
این مراسم با مسابقه پخت آش با داوری داوران منتخب و انتخاب سه برنده بخش مردمی ادامه یافت
حضور مهمانانی از شهرها و مناطق همجوار و راجی نشین مرکز ایران مانند ، کاشان ، میمه، وزوان ، آران و بیدگل ، نراق ، نیم ور ، محلات و ...مراسم آش اسفندی امسال را پررنگتر از سالهای قبل کرده بود.
در پایان نیز آش اسفندی پخته شده توسط استاد عبداله شاهقلی فرهنگیِ علاقه مند به تاریخ و آئین شهر دلیجان که در پخت آن حدود 28 ماده غذایی مانند حبوبات ، ادویه جات ، انواع برگه زرد آلو و قیسی، مغزیجات مانند گردو ، خرما،لبو ، پیاز ، سرکه ، شیره و ... استفاده شده بود در میان شرکت کنندگان توزیع شد.